Projekter

Vi får, heldigvis, en masse forskelligartede opgaver ind af døren og nyder at finde den helt rigtige løsning. Herunder kan du se nogle af vores cases.  

City-Ejendomme Aalborg

Vi er eksperter i at producere magasiner og derfor har vi, i samarbejde med City-Ejendomme Aalborg, lavet et lækkert glittet magasin. Magasinet fortæller om, hvordan det er at bo og drive virksomhed i Aalborg centrum. Vi har produceret alt fra start til slut.

Stormgård

Vildmosekartofler er nogle af de bedste kartofler Danmark producerer. Vi blev kontaktet af familien fra Stormgården, som gerne ville have hjælp til at markedsføre deres kartofler eksklusivt. Det blev til både nye billeder, logo og lækker opsætning.

A. Enggaard

For at oplyse om alt det nye og spændende, der sker på Østre Havn i Aalborg, valgte vi sammen med A. Enggaard at udgive et URBAN magasin kaldt Østre Havn. Vi stod for alt fra det redaktionelle indhold til koordinering af vores journalister og fotografer til opsætning og produktion.

FOKUS Folkeoplysning

FOKUS Folkeoplysning er en fast samarbejdspartner, som vi har haft med i APPETIZE flere gange. Opgaven var, at vise et bredt billede af hvad ‘folkeoplysning’ kan betyde. Efterfølgende samlede vi 10 af artiklerne i ét magasin, som kom til at hedde ’10 bud på folkeoplysning i dag’.

Via APPETIZE har vi også et samarbejde om en række events i FOKUS-huset, herunder APPETIZEscenen i samarbejde med FOKUS.

Glenholm Vingård

Glenholm Vingård er et unikt sted, der var de første til at blive registreret som erhvervsvingård i Nordjylland. De råder over vinmarker, café, gæstehus med overnatningsmulighed og butik. Vi har udviklet en helt ny visuel identitet for dem, herunder et nyt logo. Vi har desuden produceret plakater, løsblade og deres profilbrochure.

APPETIZE

Siden 2015 har vi været de stolte ejere af kultur- og livsstilsmagasinet APPETIZE. Det bliver udgivet seks gange om året i et oplag på ca. 13.000 eksemplarer. Man kan finde APPETIZE hos et bredt udvalg af aalborgensiske og nordjyske hotspots.

Aalborg Bækkenklinik

Da Aalborg Bækkenklinik åbnede i 2016 stod vi for udviklingen af den visuelle identitet af klinikken, herunder logo.

Derudover har vi produceret en række tryksager og deres hjemmeside for dem.

Hos Rørdam

Hos Rørdam er en hyggelig restaurant i Aalborg, som vi har udarbejdet lækre skilte, eksklusive menukort og nyt flot logo til. 

Bruno Sørensen Møbler

Vi har samarbejdet med Bruno Sørensen Møbler igennem en længere periode. Vi laver primært annoncer, men har også lavet visitkort, bannere og logo for dem.

Kontakt os

Strandvejen 19, 2
9000 Aalborg
CVR: 36959932

+45 42803027

creativum@creativum.dk

Skal vi også hjælpe dig? Så send os en besked