cases

Vi får, heldigvis, en masse forskelligartede opgaver ind af døren og nyder at finde den helt rigtige løsning. Herunder kan du se nogle af vores cases.  

kundecase - calum

Calum

Creativum har hjulpet CALUM med at udarbejde og designe blandt andet flyers, design af folie til udlejningsbil, bannere og skilte.

Kundecase - shoppen Aalborg

Shoppen

Creativum har hjulpet Shoppen med en helt ny grafisk stil, hvor de ønskede at løfte niveauet til et mere eksklusivt look.

Kundecase - Thorkild Kristensen

Thorkild Kristensen

Creativum har lavet nyt materiale til byggeprojektet Skagen Nordstrand for Thorkild Kristensen.

Kundecase - FOKUS Folkeoplysning

FOKUS Folkeoplysning

FOKUS Folkeoplysning er en fast samarbejdspartner, som vi har haft med i APPETIZE flere gange. Opgaven var at vise et bredt billede af hvad ‘folkeoplysning’ kan betyde. Efterfølgende samlede vi 10 af artiklerne i ét magasin, som kom til at hedde ’10 bud på folkeoplysning i dag’.

Kundecase - Groblaa Forlag

Groblaa Forlag

Creativum har lavet logo, produceret visitkort, designet hjemmeside og står for layoutet af Groblaa Forlags bøger.

Kundecase - GoodiePack

GoodiePack

Creativum har hjulpet GoodiePack med fornyelse af overordnet designprofil, i form af nyt design til hjemmeside, app og diverse elementer til sociale medier. De søgte et helt nyt, ungt og forfriskende look, så det har vi givet dem.

Kundecase - Enggaard

A. Enggaard

For at oplyse om alt det nye og spændende, der sker på Østre Havn i Aalborg, valgte vi sammen med A. Enggaard at udgive et URBAN magasin kaldt Østre Havn. 

Kundecase - Quistwine

Quistwine

I samarbejde med Quistwine har vi udarbejdet materiale til markedsføring af både vinbar og butik online og offline. Gennem grundig research og med fokus på målgruppe er resultatet blevet lækkert og fuld af stemning.

 

Kundecase - Frederikshavn Forsyning

Frederikshavn Forsyning

Creativum har hjulpet Frederikshavn Forsyning med at udarbejde online salgsmateriale i form af en interaktiv flyer, samt en annonce til trykte medier.

Kundecase - Glenholm Vingård

Glenholm Vingård

Glenholm Vingård er et unikt sted, der var de første til at blive registreret som erhvervsvingård i Nordjylland. De råder over vinmarker, café, gæstehus med overnatningsmulighed og butik. Vi har udviklet en helt ny visuel identitet for dem, herunder et nyt logo. Vi har desuden produceret plakater, løsblade og deres profilbrochure.

Kundecase - Bikemedia

Bikemedia

Bikemedia er en speciel virksomhed, der henvender sig til både virksomheder, turister og borgere i Aalborg. Denne balancegang har Creativum fundet og i materialet er der en genkendelighed, som er et must for Bikemedias succes.

Kundecase - Stormgård Vildmosekartofler

Stormgård

Vildmosekartofler er nogle af de bedste kartofler Danmark producerer. Vi blev kontaktet af familien fra Stormgården, som gerne ville have hjælp til at markedsføre deres kartofler eksklusivt. Det blev til både nye billeder, logo og lækker opsætning.

Kundecase - City-Ejendomme Aalborg

City-Ejendomme Aalborg

Vi er eksperter i at producere magasiner og derfor har vi, i samarbejde med City-Ejendomme Aalborg, lavet et lækkert glittet magasin. Magasinet fortæller om, hvordan det er at bo og drive virksomhed i Aalborg centrum. Vi har produceret alt fra start til slut.

Kundecase - EcoSolar

EcoSolar

Creativum hjalp med udarbejdelse af designmanual med logo, fonte og farver – samt et payoff, der omslutter logoet og EcoSolars vision. Foruden designmanual er der ligeledes udarbejdet visitkort og billeder til brug på hjemmeside.

Kundecase - Hos Rørdam

Hos Rørdam

Hos Rørdam er en hyggelig restaurant i Aalborg, som vi har udarbejdet lækre skilte, eksklusive menukort og nyt flot logo til.

Kundecase - Mette Soelmark

Mette Soelmark

Vi hjalp Mette Soelmark med udarbejdelse af logo, e-bog og hjemmesidedesign.

 

Kundecase - TJ Boligadministration

TJ Boligadministration

Vi har lavet en ny folder, skilte og PVC-bannere for det aalborgensiske firma TJ Boligadministration.

 

Kundecase - EnergiVision

EnergiVision

Vi har lavet nyt logo og visitkort til det nordjyske firma EnergiVision, der blandt andet rådgiver om energimærkning og indeklima i hjemmet og virksomheder.