header til bikemedia

Produktion af livestream på Facebook

– Johny fra Creativum har bidraget med en professionel og rolig sparring også i minutter lige op til, vi skulle sende. Det gav tryghed i at gøre noget, vi ikke har prøvet før.

Udtalelse fra René M. Larsen, Adm. direktør hos BK NORD

Case

BK Nord henvendte sig til Creativum, fordi de havde et ønske om at kunne lave en livestream på Facebook. De ønskede, at videoen skulle have et professionelt udtryk, hvor de ikke skulle bekymre sig om teknikken, så budskabet blev leveret på den bedste måde.

BK Nord skal deltage i en kongres hos deres partner Agri Nord, og i den forbindelse ønskede de at gøre potentielle kunder opmærksomme på, hvad BK Nord kan tilbyde. Udsendelsen blev lavet før kongressen, og satte fokus på de mange krav, der er til byggeri i landbruget, og hvordan man i fremtidens byggeri overholder kravene og arbejder mere bæredygtigt. 

Creativum har stået for at producere videoen, der blev sendt live på Facebook. I forbindelse med produktionen har Creativums fotograf stået for teknikken både før, under, og efter udsendelsen, mens BK Nord selv har leveret indholdet. Setup og form er lavet i sparring mellem BK Nord og Creativum.

Om BK Nord

BK Nord er en arkitekt- og ingeniørvirksomhed, der tilbyder totalrådgivning indenfor byggeri. Det vil sige, at de kan assistere lige fra de første arkitekttegninger til, at kunden står med nøglen i hånden. BK Nord har fokus på at bygge til fremtiden, og derfor er bæredygtighed tænkt ind i alle dele af deres projekter. BK Nord har en bred erfaring, og har udført opgaver for både erhverv, private og landbrug.

Reklamefolder til bikemedia

Har du lyst til at høre, hvad vi kan gøre for dig?

Så send en besked eller giv os et kald!

appikon til logo